BUITEN KOKEN OP LOCATIE

 

De Gerechten


In principe zijn er heel veel mogelijkheden. Bijna alles is te bereiden op open vuur, in een Dutch oven of op een barbecue. Van een eenvoudig worstje tot een complete rijsttafel.

Als je overweegt om iets te bereiden dan moet je jezelf een aantal vragen stellen:

- Hoeveel tijd wil ik er voor uit trekken:

Stoofpotjes zijn heerlijk, maar je moet je wel realiseren dat een stoofpotje langer op het vuur of de barbecue moet staan dan een eenvoudig worstje of speklap

- Wat voor smaak wil je jouw gerecht mee geven:

Een open vuur is gezellig en ziet er erg leuk uit, maar wil je een gerecht een rooksmaak geven dan kun je beter een Kamado of Weber gebruiken omdat de rook dan lekker in de barbecue blijft hangen.

- Hoeveel gerechten wil je bereiden:

De hoeveelheid van een gerecht en het aantal gerechten wat je wil bereiden is natuurlijk ook van belang. Als je kiest voor open vuur of een Dutch oven dan is het makkelijker om meerder bronnen te creëren om op te bakken dan wanneer je maar beschikt over een losse barbecue

kortom er zijn vele redenen om te kiezen voor een bepaalde bron om op te koken. Het is daarom moeilijk om een kant en klaar aanbod te doen met betrekking tot een workshop of kooksessie. Alles mogelijk in overleg.

Van hele zalm tot lekkere soep, van Ribeye tot Coq au vin met rijst er is vanalles mogelijk!

Kijk in onze gerechtengalerie om ideeën op te doen, of neem contact op om te vragen of wij aan uw wensen kunnen voldoen

Neem vooral contact op voor de mogelijkheden die er zijn want de keuze is reuze!