BUITEN KOKEN OP LOCATIE

 

Welkom bij de Gerechtengalerij



Mooie gerechten verdienen een plaatsje in de gerechtengalerij.
Deze afbeeldingen geven een weergave van de mogelijkheden en diversiteit van gerechten


Staat uw favoriete gerecht er niet bij?
Neem dan contact op, voor u het weet staat uw gerecht ook in onze galerij!


Knoflooksoep met asperges

Heerlijke knoflooksoep deze keer in het seizoen bereidt met het witte goud.

Bospaddenstoelen kokossoep

Op Tom kha kai gebaseerde smakelijke soep, zonder pikantje waaroor hij heerlijk romig wordt en vol van smaak.

Italiaanse Tomatensoep

Smaakvolle heerlijk tomatensoep. Gemaakt van Romatomaatjes en heerlijk gekruide kipballetjes

Eiermuffins

Heerlijk klein gerechtje om er bij te serveren aan tafel. Makkelijk te bereiden. Heb je over? De volgende dag zijn ze ook heerlijk!

Zalm op plank

Een verse zalm van ongeveer 2 kg op een plank met viskruiden en citroen. Deze bereiden we recht boven het vuur.

Gyros gehaktbrood

Dit gyrosgehaktbrood met verse Italiaanse groenten bereiden wij in een rechthoekige Dutch oven. Met de vers bereidde knoflooksaus een genot om op je broodje te doen!

Carpacciorol

Runder bavette gevuld met pesto, zongedroogde tomaat en ander lekkers.

Macaronischotel

Ideaal voor op kamp, voor grotere groepen. Of voor degene die met een kleine knip toch een leuke activiteit willen hebben

Mac and Cheese

In Amerika populaire macaroni variant. Ook deze macaroni is redelijk eenvoudig te bereiden geschikt voor kampen en vriendelijk in kostprijs

Runderstoof

Heerlijk zacht stoofvlees maar dan gemaakt in een Dutch oven. Je kunt open vuur, of met kolen. Een gegarandeerd succes!

Garlic Chicken

Een hele kip bereidt in een Dutch oven. Aangevuld met roseval aardappelen, rode ui en stokbrood. Botermals en heerlijk zacht.

Exclusieve vleessoorten

Altijd al een exclusief stuk vlees willen bereiden maar u wil hulp er bij? Chateaubriand, Tomahawk, Côte de Boeuf, Tonijn, Zalm, Wagyu, etc. Vraag naar de meerprijs per persoon, wij helpen u graag!

Edelhert stoofvlees

Prachtige stoofpot van edelhert. In het wildseizoen, recht van de jager verkregen.

Traditionele pulled pork

Met een eigengemaakte dry-rub marineer je de procureur, je voegt wat groentes toe en daarna laat je hem 3 uur garen in een kamado

Runder Goulash

Mooie traditionele stoofpot bereid met verse paprika en kruiden. Deze Goulash kun je serveren met een op open vuur bereide rijstsoort

Aardappelgratinmuffins

Een aardappelgratin in een nieuw jasje en een mooie kleine portie. Leuk bijgerechtje met de heerlijke smaak van aardappel, knoflook en kaas

Soep uit de steen

Al ooit uit een steen gegeten? Bereidt een heerlijke tomatensoep in een steen. Makkelijk te maken en heerlijk van smaak. Ook leuk voor kinderen!

Verse hangop

Deze Hangop van Brabantzuivel wordt op maandag ochtend vers bereidt door boerderijwinkel de Streekhoeve. Op donderdag is hij klaar voor consumptie. Geen workshop, wel om je vingers bij op te eten!

Potjiekos

Een heerlijk stoofpotje met verscheidene verrassende ingrediënten die langzaam boven een klein vuur wordt gegaard in een gietijzeren kookpot Een Traditioneel gerecht uit de Zuid-Afrikaanse keuken.


Spareribs

Verse ribs verkregen bij de lokale boer, 3 uur gerookt op de kamado en daarna afgebakken in de Dutch oven.

Pizzabrood

Leuk voor kinderen! Een heerlijke versnapering. Vanaf het deeg volledig te bereiden, of een simpelere workshop met kant en klaar deeg

Schichtfleisch gyrosstyle

Traditioneel Duitse schichtfleisch maar dan net even anders. Door toevoeging van een eigen gemaakte gyrosrub krijgt het een nieuwe twist

Appel caramel tarte tatin

Appeltjes schillen, deeg maken, karamelsaus maken en dan alles in de Dutch oven. Twee a 3 kooltjes er onder, en 12 tot 15 kooltjes bovenop.

wrappizza

Al eens van een wrap een pizza gemaakt? In een handomdraai maak je een heerlijke pizza met verse ingrediënten naar keuze.

Verse Bavarois

"De smaak van hier" is een samenwerking tussen een aantal zuivelboerderijen. Zo maken ze in Heukelom deze bavarois. Heerlijke bavarois komt rechtstreeks van de boer!

Verse yoghurt of vla

Deze yoghurt van Brabantzuivel wordt op vers bereidt door boerderijwinkel de Streekhoeve. Geen workshop, wel yoghurt en vla zoals hij hoort te zijn, en recht van de boerderij!

 

"Don't be afraid to try things, worst that can happen: you have to start over "